Here's to Future Nostalgia!

Klingon warrior, who served aboard the Pagh in 2365 as second officer. William Riker was Klag's commander during the officer-exchange program. After seeing Riker in action, Klag respected humans more.

June 21, 2012 at 11:49am
Home
Reblogged from kazal

Az Index.hu online sugárzás keretében átvehetné a Bumerángot. A Bors megkérdezte a portált, van-e erre lehetôség. Meglepő választ kaptunk. – Össz-szerkesztőségi álláspontunk szerint nagyon szívesen átvennénk a Bumerángot. Egyetlen feltételünk van csupán, hogy sem Bochkor Gábor, sem Boros Lajos, sem pedig Voga János ne legyen benne – mondta lapunknak Vajda Gábor főszerkesztő-helyettes.

— 

BorsOnline - Sztárhírek - Pletyka - Krimi - Politika - Sport - Celeb - Senkinek nem kellenek Bochkorék (via kazal)

egyik legkellemetlenebb magyar filmélményem a Slágerfilm, mert akkora pökhendi, pofátlan dokumentumfilmet csinálni Boros és Bochkor nyígásáról a Sláger Rádió utolsó napjainak bemutatása ürügyén, szóval olyat csak egy igazi balfasz tud csinálni, aki abszolút nem érti a problémát.

nem mellesleg ugyanaz rendezte aki az indexet próbálta kioktatni olaszliszkán, én meg legutóbb a naphegy téren köröző szolidaritásos dudálós kocsitüntentésen láttam kamerával egy anyósülésen

(via -navarro-)

Notes

  1. szinesgeza reblogged this from msbparker
  2. leni reblogged this from kazal
  3. rrock0ut reblogged this from -navarro-
  4. klag reblogged this from -navarro-
  5. minuszot reblogged this from kazal
  6. -navarro- reblogged this from kazal
  7. msbparker reblogged this from kazal
  8. kazal posted this

free counters